FÖRSÄKRING HUSDJUR

Vi rekommenderar att du försäkrar din hund eller katt. Det finns även försäkringar för andra djur, som kanin, marsvin, fågel med flera. Till skillnad från sjukvård för människor är djursjukvård inte skattesubventionerad av samhället, vilket innebär att du får betala hela kostnaden för ditt djurs behandling om ditt djur saknar försäkring. Djursjukvård är tyvärr också belagd med 25% moms, vilket sjukvård för människor är befriat från.

Vi erbjuder direktreglering med de flesta försäkringsbolag. Detta innebär att vi kontaktar ditt försäkringsbolag direkt vid besöket, så att de kan räkna ut hur mycket av kostnaderna som bolaget ersätter och hur mycket som utgör din självrisk. Det belopp som försäkringen ersätter betalar ditt försäkringsbolag direkt till veterinärkliniken, och du betalar endast din självrisk vid besöket. På så sätt behöver du inte betala hela summan och sedan vänta på att få tillbaka pengar från försäkringsbolaget.

Vi säljer inte försäkringar och förespråkar inte något specifikt försäkringsbolag. Nedan finns exempel på olika försäkringsbolag som erbjuder försäkringar för husdjur. Det kan finnas flera försäkringsbolag än dessa som också erbjuder försäkringar för ditt husdjur. Du får själv jämföra vilket bolag och vilken typ av försäkring som passar dina behov bäst.

AGRIA www.agria.se

Dina Försäkringar www.dina.se

Folksam www.folksam.se

IF – www.if.se

Jaktjournalen www.gefvert.se/org/jakt/

Moderna Försäkringar – www.modernaforsakringar.se/djurforsakringar

Svedea www.svedea.se

SveLand Djurförsäkringarwww.sveland.se

Trevligt att du valt att kontakta oss

Vi tar inte emot bokningar online, ring oss för rådgivning och bokning!

Stockholms Djurklinik
Org nr 556411-7496 Stockholms Djurklinik, registred trademark