Jobba hos oss

Nu söker vi en veterinär…

som vill arbeta hel- eller deltid tillsammans med oss. Skicka din ansökan via vårt onlineformulär eller maila ditt cv till annmarie.hansson@stockholmsdjurklinik.se

 

Stockholms Djurklinik är en familjeägd klinik utan kopplingar till någon kedja. Vi har utrustning och kompetens för att hantera utredning, operation och utföra tandåtgärder. I dagsläget har vi 15 medarbetare och öppet måndag till fredag med kvällsöppet tre dagar i veckan.

Vårt mål att veterinärer, djursjukskötare och djurvårdare ska söka sig till oss för att de tilltalas av vårt koncept, våra värderingar och längtar efter en bra arbetsmiljö. Stort personalinflytande, regelbundna utbildningar och möjlighet att påverka sin schemaläggning är satsningar som gör att vår personal trivs på Stockholms Djurklinik. Vi har kollektivavtal och förhandlar lön och villkor enskilt med varje anställd.

 

”Här är det kul att gå till jobbet! Jag får använda hela min potential och har hela tiden stödet av kollegor och närvarande chefer.”

/Kira Underbjerg, leg. veterinär

”Jag tycker att det är så skönt att vi får ta oss tid med djurägarna och ge det stöd och de råd som de behöver. Djuren och djurägarna blir glada när vi ses. Jag gillar också att djurägarna får välja vilken veterinär eller sköterska de vill gå till med sitt djur. Det är kvalitet i vården!”

/Sara Edsler, djurvårdare och etolog

 

Stockholms Djurklinik

Org nr 556411-7496 Stockholms Djurklinik, registred trademark