Jobba hos oss

Mitt självförtroende har växt under min tid här och det är kul att gå till jobbet. Här får jag använda hela min potential och har hela tiden stödet av kollegor och närvarande chefer.

/Kira Underbjerg, leg. veterinär

 

Stockholms Djurklinik är en familjeägd klinik utan kopplingar till någon kedja. Vi har utrustning och kompetens för att hantera utredning, operation och utföra tandåtgärder. I dagsläget har vi 15 medarbetare och öppet måndag till fredag med kvällsöppet tre dagar i veckan

Vårt mål att veterinärer, djursjukskötare och djurvårdare ska söka sig till oss för att de tilltalas av vårt koncept, våra värderingar och längtar efter en bra arbetsmiljö. Stort personalinflytande, regelbundna utbildningar och möjlighet att påverka sin schemaläggning är satsningar som gör att vår personal trivs på Stockholms Djurklinik.

Vi har kollektivavtal och förhandlar lön och villkor enskilt med varje anställd.

Jag tycker att det är så skönt att vi får ta oss tid med djurägarna och ge det stöd och de råd som de behöver, det gör stor skillnad att få göra det och mötas av uppskattning. Djuren och djurägarna blir glada när vi ses. Jag gillar också att djurägarna får välja vilken veterinär eller sköterska de vill gå till med sitt djur. Det är kvalitet i vården!

/Sara Edsler, djurvårdare och etolog

Lediga tjänster

Just nu har vi inga lediga tjänster men du är varmt välkommen att skicka in ditt cv till Johanna på info@stockholmsdjurklinik.se Du som är veterinär kan också fylla i vår onlineansökan.

 

Stockholms Djurklinik

Org nr 556411-7496 Stockholms Djurklinik, registred trademark