Delbetalning med Sweetpay hos Stockholms djurklinik

Veterinärkostnaderna på faktura och möjlighet till räntefri delbetalning 

Vi är glada över att kunna erbjuda våra besökare ytterligare ett betalningsalternativ. Utöver kontant-, kort- och Swish-betalning har Stockholms Djurkliniks besökare nu möjlighet att betala mot faktura via SweetPay. Där går det att dela upp betalningen, helt räntefritt.

Bara under de senaste åren har en rad digitala betalningslösningar gjort entré på marknaden. Det är tydligt att de har kommit för att stanna – kombinationen användarvänlighet, enkelhet och säkerhet är ett vinnande koncept. Du får fakturan digitalt och slipper fylla i långa ocr-nummer.

Faktura och delbetalning via SweetPay – som gjort för veterinärkostnader

Det finns förutsedda och oförutsedda veterinärkostnader. Oavsett vilka du har är fakturabetalning ett smidigt sätt att betala på, men möjligheten att delbetala veterinärkostnaderna kan verkligen vara en räddning i samband med oförutsedda utgifter. Med delbetalning kan du betala av kostnaderna i en takt som passar dig – från 3 till 36 månader. SweetPay erbjuder både räntefria lösningar (upp till 12 månader) och längre delbetalningsplan med lägre månadsavgift och ränta.

Vill du inte ta ställning till hur du vill lägga upp betalningen av veterinärkostnaderna direkt? Välj faktura via SweetPay och vänta med valet av betalningsalternativ till ett senare tillfälle. Du är inte bunden till alternativet, utan kan när som helst under avbetalningstiden betala av hela beloppet.

SweetPay för betalning och avbetalning av veterinärkostnader 

SweetPay startades 2014 och förenklar betalningar för människor i hela Norden. Tack vare ett samarbete med digitala banken Collector kan SweetPay även erbjuda delbetalningar av faktura.

Hur funkar det att betala veterinärkostnader med SweetPay?

Vår receptionist tar emot ditt mobilnummer. Klicka på det sms som skickas till dig kort efteråt. Logga in med BankID, välj betalningsplan och signera med BankID. Nu betalar du veterinärkostnaderna med SweetPay!

Har du frågor kring fakturabetalning?

Angående fakturor utan delbetalningsplan, kontakta SweetPay:
Telefon: 0770-456 144
E-post: support@sweetpay.com

Angående fakturor med delbetalningsplan, kontakta Collector:
Telefon: 010-161 01 00
E-post: contaktcenter@collectorbank.se