Äntligen! Solen tittar fram och temperaturen stiger. Vi längtar efter att säga auf Wiedersehen till vinterkläderna och möta Kungsträdgårdens blommande körsbärsträd. Ett mindre trevligt vårtecken är alla fästingar som vaknar till liv. Det är dags att förse hundar och katter med fästingskydd. Har du bestämt dig för ett receptbelagt preparat? På Stockholms Djurklinik är det hur smidigt som helst,

Har du och ditt djur besökt Stockholms Djurklinik under de senaste 12 månaderna? Slå en signal på 08-80 84 01 så skriver vi ut receptet. Observera att detta inte gäller besök där endast kloklippning har utförts.  Receptförskrivning via telefon är kostnadsfritt för er som har besökt oss under den senaste månaden.  Har besöket varit under de senaste 12 månaderna kostar det 150 kronor.

Var det över 12 månader sedan du och ditt djur var hos oss? Har ni kanske inte varit här tidigare? Titta in för att träffa någon av våra veterinärer. Besöket är en trygghetsgarant.

Varmt välkomna! Vill du veta mer om fästingburna sjukdomar och fästingprofylax? Läs Hundar och fästingar och Katter och fästingar.